Kohtla-Järve Slaavi Põhikool kuulutab välja konkursi loodusainete õpetaja ametikoha täitmiseks

Kohtla-Järve Slaavi Põhikool võtab konkursi korras tööle täiskoormusega LOODUSAINETE ÕPETAJA (õppetöö toimub eesti keeles).

 Tööle asumise aeg 19.august 2024.a.

Töökoht asub aadressil Pärna tn 49, Kohtla-Järve linn 30326.

 Kandidaadile esitatavad nõuded:

  1. põhikooli ja gümnaasimi õpetaja kvalifikatsiooninõuded on magistrikraad või sellele vastav kvalifikatsioon, õpetajakutse ning eesti keele oskus vastavalt keeleseaduses ja selle alusel kehtestatud nõuetele (Põhikooli- ja gümnaasiumiseadus § 741 lg 4).
  2. eesti keele valdamine vähemalt C1-tasemel.

 Kandideerijatel esitada:

  1. kandideerimisavaldus, kuhu on märgitud kandidaadi kontaktandmed;
  2. elulookirjeldus (CV);
  3. kvalifikatsiooninõuetele vastavust tõendavad dokumendid;
  4. eesti keele oskust tõendav dokument;
  5. muud kandideerija poolt oluliseks peetavad dokumendid.

 Kandideerimiseks vajalikud dokumendid palume saata hiljemalt 21.aprilliks 2024. a (s.o. kandideerimisdokumentide laekumise viimane kuupäev Kohtla-Järve Slaavi Põhikooli) märksõnaga „Loodusainete õpetaja“ aadressil: Kohtla-Järve Slaavi Põhikool, Pärna tn 49, 30326 Kohtla-Järve linn või e-posti aadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

 Kandideerijatele tagasiside andmine toimub e-posti teel.

 Tööle kandideerimisega annab kandideerija Kohtla-Järve Slaavi Põhikoolile nõusoleku kandideerimisdokumentides või muul viisil kandideerija poolt meile avaldatud isikuandmete töötlemiseks värbamisprotsessis. Kandideerija andmeid kasutatakse ainult värbamise eesmärgil, mis hõlmab kandidatuuri sobivuse hindamist vakantsele ametikohale.